Forum Cadeţi Academia de Poliţie
Confirmare loc+admitere Academie - Printable Version

+- Forum Cadeţi Academia de Poliţie (https://www.cadeti-academiadepolitie.ro/forum)
+-- Forum: Admitere (https://www.cadeti-academiadepolitie.ro/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Generalităţi (https://www.cadeti-academiadepolitie.ro/forum/forumdisplay.php?fid=43)
+--- Thread: Confirmare loc+admitere Academie (/showthread.php?tid=930)Confirmare loc+admitere Academie - danistefan - 23-07-2015

Daca am intrat la alta facultate de stat pe locurile alocate la buget si confirm locul respectiv,imi poate afecta admiterea la Academie? (trebuie sa confirm locul pana pe 27 cu diploma de Bac in original) Daca se poate as vrea sa nu fiu luat la misto,abia am terminat cu liceul si sunt destul de bulversat,cum sunt majoritatea persoanelor de varsta meaSmile)


RE: Confirmare loc+admitere Academie - Admin - 23-07-2015

In principiu, poti sa iti retragi dosarul, urmand ca locul ocupat de tine sa fie redistribuit. Singura intrebare este legata de existenta unor taxe de retragere a dosarului, trebuind sa consulti regulamentul de admiterii a universitatii respective sau secretariatul.

Daca esti admis, iti poti retrage dosarul fara probleme si nimeni nu iti poate interzice asta.


RE: Confirmare loc+admitere Academie - danistefan - 23-07-2015

(23-07-2015, 06:27 PM)Admin Wrote: In principiu, poti sa iti retragi dosarul, urmand ca locul ocupat de tine sa fie redistribuit. Singura intrebare este legata de existenta unor taxe de retragere a dosarului, trebuind sa consulti regulamentul de admiterii a universitatii respective sau secretariatul.

Daca esti admis, iti poti retrage dosarul fara probleme si nimeni nu iti poate interzice asta.

Mersi mult!Ma gandeam ca vor fi niste taxe in cazul asta,ma rog,nu asta era problema ci faptul ca nu as putea recupera suficient de repede diploma de bac in caz ca intru la Academie.