Forum Cadeţi Academia de Poliţie
Fac. de Stiinte Juridice si Administrative - Printable Version

+- Forum Cadeţi Academia de Poliţie (https://www.cadeti-academiadepolitie.ro/forum)
+-- Forum: Admitere (https://www.cadeti-academiadepolitie.ro/forum/forumdisplay.php?fid=6)
+--- Forum: Generalităţi (https://www.cadeti-academiadepolitie.ro/forum/forumdisplay.php?fid=43)
+--- Thread: Fac. de Stiinte Juridice si Administrative (/showthread.php?tid=983)Fac. de Stiinte Juridice si Administrative - biancaa22 - 26-01-2016

Hei. Puteti sa-mi spuneti si mie... dupa terminarea facultatii de stiinte juridice si administrative care e domeniul de activitate? Adica, ce faci mai exact? Consilier juridic, sau... ?


RE: Fac. de Stiinte Juridice si Administrative - Admin - 26-01-2016

In functie de specializare si locurile scoase la concurs, vei fi ori jurist ori specialist in administratie publica (nu cunosc exact termenul, nu este un domeniu care sa ma intereseze), exact ca si cum ai absolvi orice alta facultate civila de acest fel.

Facultatea a aparut recent in urma reorganizarii Academiei si anul asta va fi prima admitere, asa ca multe detalii nu sunt disponibile momentan.


RE: Fac. de Stiinte Juridice si Administrative - Kroko - 02-02-2016

@admin Deja sunt cativa studenti in momentul de fata care fac cursuri pe specializarea asta. Prima admitere pentru Administratie Publica a fost anul trecut (2015).
In cadrul facultatii de stiinte juridica si administratie publica vor exista doua specializari: Drept si Administratie Publica.
Dreptul e ca si inainte - consilier juridic sau ofiter de politie (sau alte arme) cu atributii pe aceasta linie;
Adm. Publica - la fel ca orice alta facultate de profil din tara.
Se mizeaza, in schimb, pe prestigiul Academiei si pe nivelul superior de pregatire oferit de aceasta. Nu-ti asigura un loc de munca dar iti faciliteaza castigarea unui concurs prin imaginea pozitiva a Academiei in mediu administratiei publice.