Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Regulament
#1
Forumul Cadeţi Academia de Poliţie este un loc unde au loc schimburi de informaţii cu privire la Academia de Poliţie, atat in ceea ce priveste admiterea, cat si viata din Academie sau dupa absolvire.

Tinand cont de faptul ca subiectul tratat este o institutie de invatamant militar, fiecare utilizator trebuie sa accepte si sa respecte cateva reguli pe forum pentru o mai buna organizare a activitatii:
- Accesul la acest forum este un privilegiu, nu un drept
- Fiecare utilizator are obligatia de a consulta atat site-ul Cadeti, cat si index-ul subiectelor inainte de a deschide un nou subiect
- Subiectele noi vor contine un titlu clar, pentru a arata chestiunea tratata
- Se va deschide un subiect separat pentru fiecare intrebare sau nelamurire. Nu se accepta intrebari multiple in acelasi subiect, in caz contrar, mesajele vor fi sterse.
- Subiectele noi vor fi deschise in categoria corespunzatoare
- Atacurile la persoana sunt strict interzise
- Mesajele vor fi scrise in limba romana fara prescurtari de tip IRC sau messenger, in caz contrar, acestea vor fi sterse
- Fiecare utilizator raspunde pentru mesajele sale. Site-ul Cadeti nu poate fi facut responsabil pentru continutul mesajelor utilizatorilor de pe forum.
- Pentru abateri flagrante sau repetate se va acorda avertisment urmat de restrictionarea permanenta a accesului pe forum

Deschiderea unui cont pe forum presupune citirea si acceptarea prezentului regulament, utilizatorii nefiind scutiti de necunoasterea eventualelor sanctiuni.

Dorim ca forumul Cadeti Academia de Politie sa fie un loc unde se poate discuta într-un mod civilizat, pentru ca toata lumea va avea de castigat. Acest lucru incepe cu fiecare utilizator in parte.

Multumim pentru intelegere!


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)