Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
A doua facultate
#1
Salut!

Am terminat o facultate la buget si stiu ca trebuie sa o platesc,dar de platit doar daca am fost declarat admis ar trebui sa o platesc?
Apoi,eu am beneficiat de doua burse pe toate durata facultatii( studiu si socila),va trebui sa le platesc si pe ele?
A 3-a intrebare este legata de fimoza. Am vazut baremul si nu apare ca boala,iar la angajarile in politie de anul trecut am auzit ca nu s-au mai facut controale la organele genitale,trebuie sau nu sa o operez pana la urma? Intreb acest lucru pentru ca am fost sa ma interesez la un medic,dar cand am ajuns la inspectorat nu era acolo.
A 4-a intrebare este legata de dosarul de admitere,care am inteles ca se face prin luna mai-iunie,asta inseamna ca in jud. Timis tot in aceasta perioada se fac recrutarile,testele medicale si cel psihologic?
Iar ultima intrebare este legata de inaltime si greutate,adica raman aceleasi criterii?
Va rog sa imi raspundeti mai ales la problema cu plata burselor si a fimozei. Va multumesc
Reply
#2
Pe viitor, am rugamintea sa se deschida un subiect pentru fiecare intrebare in parte ca sa se poata organiza continutul mai bine. In subiectul de fata sunt patru intrebari pe trei categorii diferite si e practic imposibil sa il categorizez pentru fiecare intrebare, acesta trebuind modificat ulterior. In caz contrar, subiectele viitoare se vor sterge.

Punctual, raspunsurile:
1. Plata facultatii la buget se face dupa concursul de admitere (candidatul este declarat admis), avand termen pana la prezentarea la Academie pentru inmatriculare.
2. Bursele nu se restituie, sunt separate.
3. Fimoza ar trebui operata pentru siguranta. La contravizita la Academie se verifica organele genitale si pot fi semne de intrebare legat de asta. Pentru confirmare, recomand discutia cu un medic.
4. Perioada constituirii dosarului de admitere variaza de la an la an, dar da, prin luna mai-iunie se sustin vizita medicala si examinarea psihologica.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)