Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Continuare studii - drept
#1
Cei care cunosc detalii privind completarea de studii ( drept ) în cazul în care au terminat Academia de Poliţie la specializarea OSP, 3 ani, rog postaţi aici ce ştiţi !
Reply
#2
noi nu ştim nimic...
Decât că după ce termini nu eşti obligat să le termini... pentru completare se preferă (de studenţi) facultăţile private mai ales cele care echivalează într-un an. nu mare sfârâială te duci cu un dosar plic, diplomă bac(merge şi cu copie legalizată, uneori chiar copie simplă), certificat de naştere legalizat, copie BI/CI (mai exact CI că nu cred că e vreun caz), adeverinţa/licenţa de la Acacdemie, cu banu în buzunar şi te înscri unde pofteşte muşchiu... că universităţi sunt fără număr (Cantemir, Româno-americană, ecologica, Spiru etc. ). Oricum te cam grăbeşti aşteaptă să intrii şi apoi să faci planuri, unii termină acum şi se gândesc abia acum la asta....
Reply
#3
Mulţumesc pentru precizări. Este necesar să fiu licenţiat ? în condiţiile în care promoţia mea (2012) nu va fi încadrată la timp.
Reply
#4
nu e necesar... fiindcă oricum avem amândoi studiile incomplete..... indiferent dacă te licenţiază Academia sau nu tot 180 de credite sunt, iar licenţa nu echivalează, doar cu ea absolveşti studiile superioare pe durată medie (240 credite sunt pe lungă durată). completarea se face indiferent de licenţă (oricum 2012 o va da) singura chestie e ca să se facă continuarea pe completare de 2 ani întrucât legea învîţământului specifică clar că nu se poate...(universităţile care fac continuarea într-un an nu o prea fac legal, deci la un moment dat există posibilitatea mică să ai bube)

*Edit*: cred că era indicat topicul să fie deschis în secţiunea studenţilor.....
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)