Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deviatie de sept
#1
Salut!Deviatie de sept reprezinta un impediment la vizita medicala?
Reply
#2
mi se pare de acum penibil..fiecare intreaba orice prostie..totusi pe ce lume traiti? e doar o deviatie de sept... eu in locul vostru mi-as pune intrebari de natura psihologica! si NU este un impediment daca vei ajunge pana acolo!
Reply
#3
Ce intrebari penibile Smile) Arati cat de cat a om ? Esti sanatos cat de cat fizic si psihic ?

Mai bine puneti mana pe carte decat sa va preocupati de toate prostiile.
Reply
#4
Pai..daca te incomodeaza cu ceva,poti sa te operezi,sa arati a "baiat Gigel".
Reply
#5
Nu trebuie sa reactionati in halul asta.Daca nu stii ce prespune mai bine taci!Ma incomodeaza uneori pentru ca apare tusea de efort .Parca forumul era pentru ajutor,nu pentru raspunsuri malitioase.
Reply
#6
Stii de ce te-am luat mai tare ? Pentru ca problemele medicale nu se discuta pe forum . Te duci , te operezi si gata .
Reply
#7
Draga domnule,daca pe forum este initiat un topic cu "Vizita si Contravizita medicala" si mai multi useri au postat diverse probleme,asta numesti tu ca nu se discuta?
Reply
#8
Nu ai inteles ideea .Aici e vorba de o alunita , o basicuta Smile) , altceva . Deja daca zici ca te jeneaza si la efort , e clar . Lasa tu forumul si du-te la un medic.
Reply
#9
Cel mai bine e sa Îți rezolvi problema. Dacă nu ești dispus, măcar discută cu un medic M.I. ca să știi cum stai.

Cât timp chestiunea nu s-a mai discutat, este ok un subiect, măcar să mai afle și alții informații.
Reply
#10
Cred ca cei mai multi sunt speriati de imaginea doctorului roman,pe care multi ni-l imaginam ca un macelar sadic,iesind afara dupa oamenii speriati,plini de sange si vomitand,incercand sa scape,doctorul razand pervers cu halatul murdar de sange.
Reply
#11
O mica paranteza prima oara,Marius te rog sa nu o iei in nume de rau dar am observat prin mai multe postari ca desi stii despre ce vorbesti si de foarte multe ori esti de ajutor,tinzi sa fii ironic si sa te crezi intr-o oarecare masura superior fata de ceilalti,ceea ce nu ajuta deloc,ma scuzi ca iti fac aceasta observatie.In legatura cu deviatia de sept depinde,am fost la un medic si el a spus ca poate fi un impediment,in orice caz m-a sfatuit ca daca mi se face vreo observatie asupra acestei probleme sa le spun ca m-am programat deja pentru operatie.Asa ca Reznov parerea mea personala e sa nu iti faci griji,nici medicul care m-a consultat nu parea chiar atat de ingrijorat,mi-a spus ca fapt divers in caz ca vor fi rigurosi.O seara placuta!
Reply
#12
Iti multumesc,davidutabogdan!
Reply
#13
aici nu facem comparatie care e mai ironic... parerea mea este ca va bateti capul prea mult cu altele in loc sa va alocati timp pt studiu, in primul rand cei de la centrul medical IPJ iti va da parafa NU NOI ! deci a zis bine Marius, noi nu suntem medici sau sa stim ce problema ai tu!
Reply
#14
In anul 2010 am dat admitere la maistri militari MApN si am avut aceeasi problema si mi-au scris pe fisa de analize " Apt dupa operatie" asa ca m-am operat si problema sa rezolvat. Si pot spune ca a fost ce-a mai dureroasa experienta din viata meaSad
Reply
#15
Salut, poate ca pare sau nu o intrebare cam inutila, dar sunt putin ingrijorat. Chestia e ca nu am probleme respiratorii sau alte probleme ce se incadreaza la acest "defect", doar ca este putin stramb, tine doar de estetic, nu este ceva grav. Acest lucru m-ar putea impiedica sa trec mai departe?
Reply
#16
(19-07-2015, 07:39 PM)Denis Alexandru Wrote: Salut, poate ca pare sau nu o intrebare cam inutila, dar sunt putin ingrijorat. Chestia e ca nu am probleme respiratorii sau alte probleme ce se incadreaza la acest "defect",  doar ca este putin stramb, tine doar de estetic, nu este ceva grav. Acest lucru m-ar putea impiedica sa trec mai departe?

Nu-i niciun bai,stai tu linistit si concentreaza-te pe alte chestii mai importante,gen sportu' ,si apoi scrisu'.
Reply
#17
Deci până la urma, deviatia de sept nu reprezintă un impediment?
Reply
#18
Nu reprezinta.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)