Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jandarmii pot da la Politie FR?
#1
Am auzit ca ar fi mai slaba concurenta la Politie FR si ma bate gandul sa incerc acolo.
Credeti ca se poate? De intampinat greutati sunt convins ca o sa intampin din partea unitatii, dar daca e legal voie m-as cam lupta putin cu ei Smile
Reply
#2
Singura ta optiune este de a astepta sa se scoata locuri la FR pentru jandarmi. Alta varianta este exclusa (transferurile intre arme nu se mai pot efectua, poate doar daca ai "spate").
Reply
#3
N-am inteles ce-ai zis despre singura mea optiune. Cred ca ai vrut sa zici sa astept pana ce NU se vor scoate locuri la FR pentru jandarmi..
Ma gandeam eu ca o sa fie greu. Adevarul e ca am citit la un moment dat undeva ca participarea la FR se face cu aprobarea comandantului si in functie de nevoile de personal in corpul ofiterilor.
big shit Confused
Reply
#4
Daca vrei sa te inscrii anul asta, acum ai ocazia. Alta data nu stiu cand se vor scoate locuri la FR pentru jandarmi, e prima oara cand s-au scos anul asta de cand s-a reorganizat Academia.
Reply
#5
Din cate stiu au fost si anul trecut 5 locuri jandarmi FR..., acum 3 ani au fost sigur, ca doar ce ne-au venit doi ofiterasi de acolo
Reply
#6
Da, greseala mea. Anul trecut au fost 18 locuri pentru politie, 3 politie de frontiera si 5 jandarmi.

Poate voi face o sectiune dedicata pentru locurile astea, vad ca incep sa se scoata mai des.
Reply
#7
Te astept pe pm sa discutam mai pe larg, atat cat stiu.. cat pot.
Ca o conchidere spuselor Adminului, nu se poate; din operativ se poate candida doar pe locurile dispuse de inspectoratul apartinator, in cazul de fata, IGJR.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)