Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Internet Academie
#1
Mai avem un pic si depunem juramantul. Deja am inceput sa ne uitam de oferte de internet. Care, dupa parerea voastra e cea mai avantajoasa oferta de internet (raport pret-trafic)
#2
Vodafone e destul de smecher, dar costa. Eu am ceva gen 6 GB de trafic (iar de la 23 pana la 06:00 traficul e gratis, nu se adauga la cel din timpul zilei) pentru care platesc ~15 euro pe luna. Dar semnalul e cam cel mai bun.

Niste baieti si-au luat orange 4G. Nu e bun de nimic. Big Grin Stick-ul de la Digi, daca aveti, e oarecum ok. E mai slab decat vodafone-ul si are uneori fluctuatii (cand merge, cand nu merge), dar e si cel mai ieftin.

Eu as recomanda tot Vodafone. Routerul meu poate fi si conectat la laptop prin usb, dar si folosit wifi. Eu il folosesc wireless. Big Grin (si oricum, inainte sa il cumperi, mi se pare ca poti sa il iei in proba 7 zile sau ceva de genul, si daca nu iti convine il returnezi si iti dau aia banii inapoi)
#3
Am vazut o oferta de cartela internet la orange cu 12 euro 10 gb si imi luam un modem stick si in fiecare luna incarcam cartela aia. Dar nu stiu la ce sa ma astept de la orange daca zici ca vodafone e baza..
#4
Pai vezi ca si la orange ar trebui sa aiba perioada de proba. Eu am avut si net de la orange, dar nu se compara cu cel de la vodafone. Avea semnal foarte slab.
#5
Am vorbit cu un coleg de camera si o sa luam un abomament de 30 euro de la vodafone si il vom imparti. Pare cea mai ok solutie.
#6
Eu am acasa un modem cu wifi si dupa ce trece traficu nu mai stiu exact cat este,il pot folosi doar ca are o viteza mai mica..Big Grin
Este super ok
Platesc pe luna in jur de 50 lei.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)