Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plecare din tara
#1
Salut dupa ce termin academia de politie pot pleca din tara ( In U.K )?
#2
Sa pleci din tara in ce sens? Ca turist poti pleca, daca vrei sa te si angajezi acolo ca politist, cel mai probabil nu se poate pentru ca legislatia nu este la fel. Consulta legislatia sau organele de politie din tara respectiva.
#3
Culmea e ca tot tie cred ca ti-am raspuns la o intrebare de genul. In fine.
Odata cu admiterea la Academia de Politie, semnezi un angajament. Pe scurt, asta-i un contract intre tine si beneficiar (in speta - MAI/ANP) conform caruia ei se obliga sa-ti plateasca scolarizare, mancare, cazare, etc si tu te obligi sa lucrezi in cadrul beneficiarului pentru o perioada de 10 ani. Tu in astia 10 ani nu poti sa parasesti Ministerul. Ce sa vorbim de plecare din tara?
Exista, totusi, cazuri in care poti pleca: abateri disciplinare foarte grave, fapte de natura penala, demisie, etc. In cazurile de mai sus, esti obligat sa platesti contravaloarea investitiei facuta de beneficiar.

offtopic:
Va rog din suflet ca, pe viitor, sa cititi intai informatiile de pe site-ul Academiei, mai apoi informatiile de pe www.cadeti-academiadepolitie.ro si abia mai apoi sa folositi forumul. E frustrant si pentru cei care raspund si pentru cei care-l intretin.
Totodata, regulamentele interne ale Academiei sunt sursa informatiilor pe care noi le postam aici, ca raspuns la intrebarile voastre. Daca sunteti asa interesati de meseria asta, documentati-va inainte de a pune intrebari si folositi forumul doar pentru nelamuriri ce rezulta in urma consultarii celor de mai sus.
Bafta la admitere!
"I know myself like the back of my hand. I can predict my every reaction." - Mr. Nobody


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Raport plecare din tara ctln 1 1,978 26-07-2015, 08:56 PM
Last Post: Vlad

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)