Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Viata de agent
#1
Eu mai am 2 luni si termin cls a 12 si nu stiu ce sa fac cu viata mea.
Parintii m-au indrumat sa dau la politie deoarece am un loc de munca asigurat si ca ies devreme la pensie.
Eu nu sunt asa de destept sa intru la academie si doar scoala de agenti e pe placul meu. Ceea ce nu-mi convine este ca nu stiu mai nimic despre viata de agent , nu stiu cu ce se ocupa(adica ce fac toata ziua),nu stiu daca salariul este egal cu munca depusa. Salariul mi se pare foarte mic(din ceea ce am vazut in declaratiile de avere) nu stiu daca ma pot intretine singur.. deoarece vreau sa merg la capitala si imi trebuie un apartament inchiriat.
Am nevoie parerile,recomandarile voastre SINCERE deoarece sunt foarte importante pentru mine.
#2
Desi nu am legatura cu politia, iti pot spune ca viata de agent de politie in capitala de unul singur e imposibila prietene; si da unele lucruri chiar sunt imposibile. Nu mai punem la socoteala cat e de munca si cu ce poti avea de.a face in fiecare zi pe strada.
Din punctul meu de vedere, sa mergi in conditiile actuale la politie ca subofiter, e ca si cum ti.ai pune o cruce in cap.
Dar.. daca.ti place si vrei cu adevărat, mergi. E un pic mai binisor pe la rutiera si la structura de criminalistica, in rest...
in orice caz, mult succes.
#3
Daca alegi meseria asta doar pentru un loc caldut, "bine platit" si pensie devreme, o sa-ti fie greu oriunde te-ai duce.
Admiterea la Academia de Politie nu are un test de inteligenta in cadrul concursului deci "nu-s asa destept sa intru la Academie" nu-i un argument. O sa fii surprins ce iq au unii colegi...
Cum a zis si Vlad, viata de agent in Bucuresti, la Ordine Publica e un chin. Viata de agent oriunde-n tara e grea, luand in considerare munca depusa si diversitatea ei. Poti sa lecturezi Legea 360/2002 si Legea 218/2002 pentru mai multe detalii legate de activitatea de politie desfasurata de agentii de politie si despre drepturi/restrictii. Un drept din 360 se refera la posibilitatea de a primi o suma de bani ca ajutor pentru chirie, deci asta te-ar putea ajuta in legatura cu dorinta ta de a te muta "la capitala". Nu te astepta la o suma extraordinara si nu te astepta s-o primesti daca te transferi in Bucuresti la cerere.
Citeste cele doua acte normative si revino cu intrebari daca ai nelamuriri. Succes!
"I know myself like the back of my hand. I can predict my every reaction." - Mr. Nobody


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)