Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
AFT
#1
Salut, ce parere aveti despre Academia Fortelor Terestre cu beneficiarul MAI, dupa ce termini academia ajungi ofiter de politie sau este un detasament de militari pentru MAI ? Dar la Academia Tehnica Militara cu beneficiar MAI , absolventi vor lucra la Serviciul Logistic ?
#2
Am vazut niste cv-uri de ofiteri de politie care au terminat la AFT si lucreaza la Criminalitatea economica ( la AFT este un profil economoc)
#3
In primul rand, in momentul in care vezi formularea "locuri MAI", trebuie sa intelegi ca nu este obligatoriu sa lucrezi in Politie, ci poti fi repartizat oriunde in MAI (Politie, Jandarmerie, Pompieri, Inspectoratul General de Aviatie etc), cel mai probabil intr-o structura militarizata. Locurile pentru Politie au drept benecifiar IGPR-ul.

Din ceea ce vad, locurile scoase pentru nevoile MAI din acest an sunt pe arma comunicatii si informatica (nu posturi tehnice, ci de comanda la nivel de pluton, detasament etc), finante-contabilitate (asta nu stiu exact ce presupune), intendenta (asta se ocupa de partea de administrare, achizitionare materiale etc). Nu stiu ce sa zic despre respectivele CV-uri, probabil pe atunci era cadrul propice pentru mutari intre arme (daca sunt CV-urile mai vechi si Academia de Politie nu avea profil economic).

Absolventii ATM vor fi ofiteri ingineri si vor lucra in structuri de suport precum departamente/servicii tehnice, insa nu este exclus sa indeplineasca functii de logistica, in functie de schema de personal a unitatii unde vor fi repartizati. Sotul unei foste colege din ATM, ofiter de armament scolarizat pe locurile MAI, lucreaza in prezent ca ofiter de logistica in la o unitate din Jandarmerie.
#4
Cand vrei sa concurezi? Deja s-a sfarsit perioada de inscriere, iar daca te-ai inscris, mergi pana la capat. Nu mai este cale de intoarcere.


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)