Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ce inseamna asta? Locuri cu taxa?
#1
Astia s-au tampit? Unii trag si invata un an sau chiar mai multi pentru a avea onoarea de a intra si termina Academia , iar altii dau banu' si intra.

Orice cioban o sa termine academia.

http://academiadepolitie.ro/ultima-ora/2...cventa.pdf


Trecand peste faptul ca sunt revoltat de aceasta decizie tampita care va duce la scaderea prestigiului Academiei , care e pana la urma diferenta dintre unul care intra la OSP si unul care intra cu taxa la specializarea administratie publica? Ambii vor fi ofiteri de politie?

Vad ca au exact 180 credite ca si cei de la OSP.
#2
Sa-nteleg ca faptul ca Academia de Politie are si o Facultate de Arhivistica e o surpriza pentru tine, nu?
Ca sa parafrazez un om de o valoare deosebita dar al carui nume n-o sa-l precizez aici din motive evidente, "nu toti cei care termina Academia sunt ofiteri (de politie) ". Si crede-ma ca nu se referea la grad.
In alta ordine de idei, "astia" nu s-au tampit. E o facultate separata, fara legatura cu institutia Politiei (nationale, de frontiera, jandarmerie, cum vrei tu sa-i zici). Faptul ca studiile au loc sub egida Academiei nu e decat un plus la prestigiul celor ce vor absolvi Facultatea de Administratie Publica si o garantie asupra aptitudinilor si integritatii acestora. Eu zic ca-i un avantaj pentru sistemul de Administratie Publica, nu un minus pentru Academie.
Si ca sa-ti raspund la intrebarea care te macina cel mai tare, nu - nu vor avea acelasi statut.
"I know myself like the back of my hand. I can predict my every reaction." - Mr. Nobody


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)