Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încadrările din sursă externă
#1
Salutare tuturor!

N-am postat de ceva vreme pe forum din mai multe considerente, dar am revenit! Smile
Aș dori să întreb cunoscătorii despre încadrările din sursă externă, cum se face că nu mai este posibil acest lucru, spus de toată lumea, dar eu găsesc asta:
https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/...financiara ?

Nu săriți pe mine, vreau doar să înțeleg Angel
Zice că pentru specialiști, dar văd că scrie ceva și de studii juridice, de ce ar cere asta când Academia pregătește și juriști?  Rolleyes
"Un pesimist este un bărbat care crede că toate femeile sunt rele. Un optimist este acela care speră acest lucru."
#2
Se mai fac incadrari directe, insa doar pentru anumiti specialisti pentru care nu exista formare in cadrul scolilor ministerului. De exemplu, am vazut anul trecut un anunt pentru un post de ofiter sociolog la IGPR.

Legat de postul respectiv, nu stiu ce sa spun, e prea mare insiruirea de specializari acceptate, ceea ce ma duce cu gandul la concurs cu dedicatie.
In perioada asta sunt multe discutii legate de noul statut al politistului, in care se introduce posibilitatea transferului de la alte arme in cadrul Politiei. Daca trece asa cum a fost propus, cel mai probabil vor mai fi astfel de concursuri.
#3
Exact! Prea multe înșiruiri, iar ce mi s-a părut dubios, că cer studii juridice, atunci facultatea de Drept la Academie e egala cu oricare alta civilă, nu? De ce să mai dea tinerii la Adp, la Drept, când pot foarte bine să se înscrie unde vor și după să se angajeze direct pe post. ? nu mai înțeleg nimic.
"Un pesimist este un bărbat care crede că toate femeile sunt rele. Un optimist este acela care speră acest lucru."


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)