Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încadrări 2016
#1
Salutare tuturor!

Ce părere aveți despre încadrările ce se vor face din 2016? Păreri pro, de ce? Păreri contra, de ce? Personal, cred că era mai bine dacă se scoteau la timpul potrivit locuri mai multe la școli și la Academie. Cu privire la încadrările din sursă externă, cele pentru agenți, nu mi se pare deloc bine și corect față de actualii elevi/viitori absolvenți. Trecerea agenților în corpul ofițerilor e o posibilă șansă pentru cei cu studii superioare, studiile să corespundă postului, desigur.
"Un pesimist este un bărbat care crede că toate femeile sunt rele. Un optimist este acela care speră acest lucru."
#2
N-o sa gasesti înțelegere de genu, printre studentii Academiei.
Poate doar printre aspiranți, care nu reușesc aici.
Personal mi se pare inca o mare eroare a sistemului national de OSP, dar... astea sunt vremurile si ne raportam.
Succes, daca asta iti doresti !
#3
Din punctul meu de vedere, incadrarile externe sunt bune doar daca sunt folosite pentru a aduce specialisti acolo unde scolile din sistem nu au posibilitatea formarii lor, ori numarul absolventilor este clar insuficient si nu se poate astepta formarea unor noi promotii.

Repet, ma refer strict la personal specializat cum ar fi ingineri, medici, psihologi, sociologi, piloti etc. Acestia nu ar trebui sa poata avea acces decat la posturi specializate, nu sa te trezesti ca ocupa locuri destinate absolventilor de Academie, cu toate ca nu au absolut nicio treaba cu domeniul.

Marea problema este ca birocratia lasa loc multor portite si exista multe interese care nu avantajeaza pe nimeni pe termen lung.
#4
Ca student al Acdemiei , sunt pe aceeasi lungime de unda cu Vlad. E o idiotenie sa se recurga iar la tertipuriile de la inceputul anilor 2000 cu incadrarile extene. O porcarie.


Possibly Related Threads...
Thread Author Replies Views Last Post
  Admitere 2016 Vlad 29 16,739 19-07-2016, 12:29 PM
Last Post: andreicata

Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)