Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Camin obligatoriu pentru Facultatea de Arhivistica?
#1
As vrea sa stiu daca cei ce opteaza pentru Facultatea de Arhivistica sunt obligati sa stea la camin. Au un regim mai fiber fata de ceilalti?
Reply
#2
Din cate stiu, regimul la camin este mai lejer pentru ca studentii nu stau in acelasi campus.

Despre obligativitatea caminului nu stiu ce sa-ti spun. Incearca sa contactezi facultatea ca sa vezi ce raspuns primesti, sau cauta un regulament al studentului.
Reply
#3
Studentii de la Arhivistica au regim "de facultate obisnuita", ceea ce presupune faptul ca stai unde doresti tu. Incazarmarea, care e contra cost, nu este obligatorie.
Totusi, cei care doresc sa ramana incazarmati contra cost, sunt obligati sa respecte programul orar impus de institutie cu privire la invoiri, si alte situatii de genul. In plus, pe langa plata incazarmarii, hrana, este de asemenea contra cost si... deplorabila deopotriva.
Incazarmarea celor de la arhivistica care opteaza in acest sens, se face in pavilionul in care sunt incazarmate facultatile cu destinatie ale Academiei( jandarmi, politisti, mj), prin urmare, la gramada.
Stricto sensu... fetele de la arhivistica(care desi despartite intre etaje, de baietii de la celelalte facultati) duc zile grele.
Reply
#4
Incazarmarea este obligatorie pentru cei admisi la "Ordine si siguranta publica" ?
Va multumesc!
Reply
#5
Da, este obligatorie.
Reply
#6
Si pentru invatamantul fara frecventa, acelasi regim?
Reply
#7
Despre FF nu am detalii si prefer sa nu vorbesc in necunostinta de cauza.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)